Tuesday, 6 December 2011

haziq halim

ni 1st time aq buat blog..member2 aku kata blog nie tempat kita bercerita dan melepas??ye ke??hahaha...kalau cam tu aq ada satu story nak kongsi..
mase dulu ade pasangan pak pandir dan mak mandir..mak mandir menyuruh si pak pandir pergi memotong jadi pak pandir pon pergi dengan muka unta (korang tahu x muka unta macam mana??try bayang dan try buat)..kebun getah pak pandir terletak di seberang highway.jadi jika pak pandir nak ke kebun getah pak pandir terpaksa la cross highway tuh..semasa dy melintas dy ternampak satu signboard yang terletak di tepi jalan..dengan kebendulannya dia membaca dan terus pulang kerumah..jadi mak mandir hairan..terfikir sejenak si mak mandir (kenapa pak pandir balik awl sgt??) jadi mak mandir pon tanya la si pak pandir"pak pandir kenapa balik awal sgt hahh??"..pak pandir menjawab "bukan ape yunx.tadi mase sye pergi ke kebun getah tu saye ternmpk satu signboard jadi saya balik la.." jadi mak mandir pon ter Blur sekejap..mak mandir pon tanye la signboard tu tulis ape.....signboard nie tertulis "DILARANG MEMOTONG" .....
hahahahahahahahahahahahaha...bendul gile pak pandir..ingat..kite jangan jd bendul cam nie.hahahahah...

No comments:

Post a Comment